Welkom op de speciaal toegankelijke website van HANDICAPNIEUWSnet. HANDICAPNIEUWSnet is uitgsproken actueel: Startpagina
Keuzeknoppen om terug te gaan naar: Startpagina
Keuzeknoppen om verder te gaan naar: Vandaag Maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag
::

Startpagina

Keuze: ReadSpeaker aan.

WELKOM


Deze website brengt het dagelijks nieuws van Handicapnieuws.net, een initiatief van Handicap Nationaal, nog toegankelijker. De gehele pagina is in zogeheten 'platte tekst' en met slechts enkele klikopties te bedienen. Ook is deze pagina geheel voorleesbaar. (dit is natuurlijk ook uit te zetten)

HANDICAPNIEUWSmail:

Handicapnieuwsmail is ons gratis mailmagazine. Iedere dag ontvangt u onze headlines (krantenkopjes met links) in uw mailbox. Blijf dus dagelijks op de hoogte en abonneer u op onze HandicapnieuwsMAIL. Hij is gratis (ook voor niet leden van Handicap Nationaal) en u kunt hem ter allertijden afzeggen.

Voorleesfunktie!

In de HandicapnieuwsMAIL zit ook de bekende voorlees-knop. Als u hierop drukt dan zal HandicapnieuwsMAIL u àlle artikelen van die dag voorlezen. U hoeft hiervoor niet te zoeken op internet of een speciaal programma te installeren.

Opgeven of afmelden voor HandicapnieuwsMAIL.

Opgeven of afmelden voor de HandicapnieuwsMAIL kunt u het gemakkelijkste doen door ons gewoon even een mailtje te sturen. Stuur een mailtje, met daarin uw mailadres en de mededeling of u zichzelf wilt opgeven of juist wilt afmelden voor onze HandicapnieuwsMAIL, naar het mailadres: info@handicapnationaal.nl.

HandicapnieuwsMAIL ook online.

HandicapnieuwsMAIL is ook online. Het is ons dagelijks nieuws in de eenvoudigste vorm en met automatische voorleesfunctie. De ´platte tekst'-opbouw maakt het eenvoudiger voor brailleleesregels en voorleesapplicaties. Surf naar www.handicapnieuwsmail.nl.

Bezoek ook eens onze reguliere nieuwssite: www.handicapnieuws.net.